Zr702 Zirconium Bar / Zironium Rod
Zr702 Zirconium Bar / Zironium Rod
Berbual sekarang
Maklumat produk

1, spesifikasi pengeluaran rod zirkonium, jenama

Nama Produk Status Jenama Standard
Bar Zirconium Memalsukan bar ZR702, ZR1, Zircounium murni tinggi 99.99% ASTM B550, ASTM B551, GB / T21183-2007
Bar rolling


2. Pengenalan:

Zirkonium adalah sejenis logam dengan rintangan kakisan yang kuat. Ia digunakan secara meluas dalam peralatan rintangan kakisan kimia. Zirkonium mempunyai rintangan kakisan yang sangat baik dalam asid hidroklorik pada semua kepekatan dan suhu sehingga lebih tinggi daripada titik mendidih. Zirkonium dalam asid sulfurik boleh menahan titik didih titik, dan lebih tinggi daripada titik mendidih, kepekatan sehingga 70% zirkonium boleh menahan beberapa persekitaran yang sangat menghakis termasuk pelbagai asid anorganik (asid hidroklorik, asid sulfurik, asid nitrik, dan sebagainya) alkali, kebanyakan asid organik (seperti asid hidroklorik, asid formik, dan lain-lain) pelbagai penyelesaian garam dan alkali cair. Rintangan kakisan dalam medium natrium hidroksida adalah sama dengan nikel.


3. Proses:

Penempaan, rolling, rolling table, polishing.


4. Tempoh pembinaan:

7 hari


5. Kaedah pembungkusan:

Pembungkusan dalam kes kayu dengan clapboard plastik, dengan sijil bahan, senarai pembungkusan dan lampiran lain. Berat setiap kotak tidak boleh melebihi 100kg, dan kami boleh memproses mengikut spesifikasi dan saiz pelanggan dengan sampel dan lukisan.


Produk utama zirkonium:

zirkonium logam, zirkonium, 70 zirkonium, zirkonium, zirkonium, zirkonium, zirkonium zirkonium, zirkonium 702 papan, zirkonium zirkonium sasaran, zirkonium plat penggiling, plat zinkonium 702 zirkonium, zirkonium, bar zirkonium, zirkonium, zirkonium sasaran zirkonium , dawai zirkonium, dawai kimpalan, tiub zirkonium, zirkonium, zirkonium, zirkonium sasaran zirkonium, cawan zirkonium, tempah zirkonium, zirkonium perindustrian, zirkonium, zirkonium skru bahan zirkonium, zirkonium, zirkonium, zirkonium flange dan aloi zirkonium .

batang zirkonium (1)

rod zirkonium digilap]


Siasatan