Titanium dawai
Titanium dawai
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETmerupakan salah satu daripada terbaik China titanium dawai pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai kimpalan dawai titanium, pickling titanium wayar, dawai bergelung titanium, dawai lurus titanium dalam stok untuk anda.


CXMETpakar dalam membekal pelbagai jenis wayar titanium, produk dawai aloi titanium dan menggunakan dawai titanium, termasuk titanium kimpalan dawai, Kawat aloi titanium, menggunakan dawai titanium, beli titanium dawai. Membeli pelbagai saiz diameter antara 0.1 – 4mm titanium wayar dan memenuhi keperluan ASTM B863, AMS 4928, ASTM B348 dan lain-lain piawaian antarabangsa. Kepelbagaian pelanggan-pelanggan kami akan dipadankan dengan syarat-syarat beli titanium wayar dan bentuk-bentuk fizikal. Beli Kawat titanium adalah keseronokan kami.


CXMETdengan satu set penuh barisan pengeluaran wayar titanium, sempurna sistem jaminan kualiti. Kami titanium kimpalan dawai dan dawai aloi titanium digunakan secara meluas oleh pengguna domestik dan luar negara yang profesional industri pembuatan, industri pembedahan dan aeroangkasa. Kami juga mengekalkan saham dawai titanium yang besar dan mampu untuk memenuhi pesanan kepada plumbum dipendekkan times. Kita boleh sampai ke h7 toleransi jika anda membeli dawai titanium, dengan 10 tahun pengalaman mengenai titanium mesh wire, mengeksportCXMETmenjamin kejayaan dan akses toleading membeli titanium dawai produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi pada peringkat antarabangsa pada setiap masa. Menggunakan dawai Titanium adalah kelebihan kami.Bahan


GredKeadaan


PermukaanSpecification(mm)


Standard

Titanium dawai

GR1

GR2

GR3

GR4

GR5(6Al4V)

GR7(ti-0.2pd)

GR9

GR12

GR23(GR5 ELI)

Rolled(Y) sejuk

Rolled(R) Panas

Permukaan digilap

Permukaan yang hitam

Permukaan cerah

Dia0.1-6.0

ASTM B863

ASTM F67

ASTM F136

AWS A5.16


Pengkelasan produk:

1. titanium wayar — pusingan titanium kimpalan dawai, Kawat aloi titanium rumah pangsa atau wire mesh titanium bentuk khas dari Dia0.1mm. (0.5 mm) untuk in. 0.250 (6.4 mm) membeli titanium dawai dalam ketebalan atau dimensi utama.

2.Coils — Coiled titanium kimpalan dawai dan dawai aloi titanium mungkin spooled terakhir merangkumi jika dikehendaki oleh pengguna.

3. lurus panjang — selepas straightening, ia mungkin perlu untuk melakukan pembersihan atau lain-lain operasi penamat. Lurus panjang yang biasanya 10 hingga 12 kaki panjang (rawak). Panjang sebenar akan ditetapkan oleh pembeli apabila diperlukan.

4. logam pengisi atau Titanium kimpalan dawai-dawai untuk kimpalan pengisi

5. titanium menggunakan dawai: menggunakan dawai titanium adalah sukar untuk membubarkan air. Ia sering digunakan untuk electrolating titanium wire mesh dan titanium wire mesh katod bakul.


Permukaan selesai:Titanium hitam kimpalan dawai Kawat aloi titanium Pickling menggunakan dawai terang titanium, wayar titanium asid-dibasuh.

Spesifikasi


Oerlikon

(mm)

Dia0.8

Dia1.0

Dia1.2

Dia1.6

Dia2.0

Dia2.4

Dia3.0

Dia3.2

Dia4.0

Dia6.0

Inci

(masuk)

0.031”

0.039”

0.047”

0.062”

0.079”

0.093”

0.12”

0.125”

0.16”

0.24”

Terus


Jet
Gegelung

Nota: ●Specifications disediakan


Proses perniagaan

Syarikat kami mendukung idea perniagaan bahawa "peningkatan kepentingan pelanggan adalah satu-satunya alasan bagi kita untuk wujud" untuk melayani pelanggan kami dengan teknologi yang hebat dan produk kelas pertama.

Jika anda seorang diatributor atau pembeli, anda boleh membeli dawai titanium dari kamiCXMETSyarikat.


Siasatan