Titanium pusingan Bar
Titanium pusingan Bar
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETmerupakan salah satu daripada titanium China yang terbaik pusingan bar pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai titanium pusingan bar, titanium pusingan rod dalam stok untuk anda.


CXMETpakar dalam membekal pelbagai titanium bulat Bar dan mempunyai saham Bar berketepatan tinggi kuantiti yang banyak. Toleransi kita boleh sampai ke h7 toleransi, dengan 10 tahun pengalaman mengeksport. CXMET menjamin kejayaan dan akses untuk membawa produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi di peringkat antarabangsa pada setiap masa.


Titanium pusingan Bar mengetahui cepatNama


SpesifikasiGredPiawaian
Titanium yang bulat barDiameter 2 – 400 mm Gred gred 1 6
Gred 2 gred 7
Gred gred 3 9
Gred gred 5 10
Gred gred 12 36
BT1-00 BT1-0
BT3-1 BT6C
BT9
ASTM B348
ASME SB348
AMS 4928
ASTM F136
ASTM F67
ISO5832-2
ISO5832-3
TOCT26492-1985
BentukPermukaanKeluaran bulanan Pengeluaran
Patung-patung
Ti Square Bar
Bar bulat Ti
Ti hexagon Bar
Hitam,
Pickling,
Kecerahan
100 Tan R
Y
M


CXMETpakar dalam membekal pelbagai titanium bulat Bar dan titanium pusingan rod aloi produk, termasuk titanium pusingan bar, dengan grade1, gred 2, gred 3, gred 4, grade5 (6AL4V, 6AL4V Eli). CXMET Ti bar saiz diameter berkisar antara 2.5 – 400mm dan memenuhi keperluan ASTM B348, AMS 4928, ASME SB348 dan lain-lain piawaian antarabangsa. Kepelbagaian pelanggan-pelanggan kami akan dipadankan dengan syarat-syarat kami titanium Bar dan bentuk-bentuk fizikal.


Peralatan Titanium pusingan Bar

CXMETdengan satu set penuh barisan pengeluaran bar titanium, sempurna sistem jaminan kualiti. Bar titanium kami digunakan secara meluas oleh pengguna domestik dan luar negara yang profesional industri pembuatan, industri pembedahan dan aeroangkasa. Kami juga mengekalkan saham bar titanium yang besar dan mampu untuk memenuhi pesanan kepada plumbum dipendekkan times.


Peralatan pemeriksaan Titanium pusingan Bar
Titanium roundbar permohonan:

Titanium Allof pusingan bar boleh digunakan secara meluas dalam

1: struktur pemprosesan bidang, seperti berikut: Bahagian pemprosesan, bahagian-bahagian Basikal;

2: bidang kimia Axial, seperti berikut: peralatan elektronik paksi putaran, kimia agitator;

3: Nuts titanium: seperti: selak titanium skru titanium, titaniumnuts.Siasatan