Titanium Microporous Tube
Titanium Microporous Tube
Berbual sekarang
Maklumat produk

Mikro-berliang bahan buatan Titanium boleh disesuaikan oleh CXMET, mereka boleh Pengolahan sebagai wheet, tiub, Kawat, Kawat dan lain-lain.


ProdukDescription 

Nama item

Tiub berliang mikro yang berikut

Methode proses

Isopressing, mencetak, penyemperitan

Saiz lubang

0.2um-80um

Lebar

Max 800mm

Panjang

Max 1500mm

Persekitaran

-200-1000 selsius

Pemprosesan

Berikut

MOQ

1pc


Ciri-ciri untuk tiub berliang mikro titanium

1. bahan yang mempunyai liang yang berbeza saiz dan penapisan ketepatan yang (0.2um-80um), lintasan saluran, kecekapan pemberhentian penapisan yang tinggi.

2. tinggi suhu rintangan, rintangan kejutan haba. Sesuai untuk kegunaan dalam suhu dalam lingkungan-200-darjah 1000 Celsius.

3. anti-karat, sesuai untuk pelbagai kedalaman pemisahan dan penapis halus daripada asid, alkali dan lain-lain medium mengakis.


Titanium tiub mikro-porou dengan kelebihan berikut,

Ia dengan berwibawa logam atau aloi, menyerap tenaga, menyerap bunyi bising, tahan haba, shockproof penampan, kekonduksian haba yang tinggi, pengaliran elektrik, kekuatan yang baik, merupakan baik, dan sebagainya.


 Foto untuk tiub berliang mikro titanium

Microporous tube (2).jpg

Microporous tube (4).jpg

Microporous tube (3).jpg
CXMET adalah salah satu daripada pembekal dan pengilang-pengilang China Titanium Microporous kereta api bawah tanah yang terbaik, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai Titanium Microporous tiub dalam stok untuk anda.
Siasatan