Titanium cakera
Titanium cakera
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETadalah salah satu yang terbaik China titanium cakera pengeluar dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai titanium cakera, cakera titanium yang disesuaikan dalam stok untuk anda.


CXMETTitanium cakera dan cakera aloi titanium dengan baik prestasi yang stabil, palsu rongga pengecutan dan pengecutan keliangan, tiada dendrite besar, tekstur dalaman khusus struktur struktur sementara itu seragam bermanfaat, ketumpatan yang lebih baik, lebih baik kekuatan dan integriti, ciri-ciri saiz yang lebih baik, lebih kecil saiz sisihan untuk kimia, petrokimia, tinggi kualiti jaminan Mesin using.the penerangan seperti berikut:ItemCakera Titanium (cakera aloi titanium)


StandardAMS ASTM-F67 ASTM-F136 ASTM-B381-4928


GredGr1, Gr 2, Gr 3, Gr 4, Gr 5, Gr 7, Gr 9, Gr 11, Gr 12


KeadaanR / M


SpesifikasiDiameter 50-2000mm

Spesifikasi disesuaikan dan bentuk diterima.PermukaanBahan penggilap terang dan permukaan machined


PemprosesanPanas maju, Linear yang memotong, jet air memotong


CXMETmembekal semua jenis cakera titanium, gambar-gambar seperti berikut:Permohonan

CXMETTitanium cakera dan cakera aloi titanium boleh digunakan secara meluas dalam kimia? jentera, peralatan perlindungan alam sekitar, Mesin pemprosesan makanan, pam air laut? dan injap, rawatan air sisa, garam, alkali dan asid pembuatan.


Siasatan