Titanium dihakpatenkan sipi sepusat
Titanium dihakpatenkan sipi sepusat
Berbual sekarang
Maklumat produk

Titanium dihakpatenkan termasuk pengurangan sepusat titanium, pengurangan sipi titanium.

Keterangan produk

Titanium kelengkapan terutamanya digunakan untuk aliran bahan (asid, alkali, garam hakisan sederhana cecair) antara peralatan di loji kimia, untuk menyambung paip-paip peralatan titanium. Terdapat dua jenis proses pembuatan kelengkapan titanium. DN140 ke atas kelengkapan titanium adalah kebanyakannya prduced oleh penyemperitan membentuk dan teknologi lembaran titanium, di bawah DN140 kelengkapan titanium yang dihasilkan dengan penyemperitan lancar tiub itu mencetak proses kimpalan. Dalam addtion untuk standard szie daripada kelengkapan titanium, kami juga menghasilkan kelengkapan standard titanium mengikut lukisan Baca.

Acuan berketepatan tinggi kami dijamin ketepatan proses penyemperitan, dan pekerja-pekerja kita memegang Sijil kimpalan kebuk tekanan yang menjamin kualiti kimpalan disimpan tahap yang tinggi.


 Gambar-gambar bagiTitanium dihakpatenkan

titanium reducer (1).jpg

titanium reducer.jpg

Permohonan

Digunakan secara meluas dalam kimia, petroleum, Metalurgi, Perindustrian ringan, penjanaan tenaga, penyahgaraman air, peralatan perubatan dan peralatan, alkali, garam, eletroplating, coking, baja kimia, dan lain-lain.CXMET adalah salah satu yang terbaik China titanium dihakpatenkan sipi sepusat pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai titanium sepusat sipi pengurangan dalam stok untuk anda.
Siasatan