Roti Titanium
Roti Titanium
Berbual sekarang
Maklumat produk

Standard Amerika: ASTM B381


Bahan: Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12


Penghantaran keadaan: keadaan annealed (M) keadaan kerja panas (R) keadaan kerja sejuk (Y) (pengesanan kecacatan gelombang anil, anjal)


Pembungkusan: kadbod atau pembungkusan kes kayu


Rawatan permukaan: cahaya kereta, chamfer


Spesifikasi: diameter luar * ketinggian bahagian / mm


Kualiti permukaan: kekasaran permukaan Ra dari dua permukaan akhir seharusnya tidak lebih daripada 3.2l ibu (tertakluk kepada keperluan pemeriksaan ultrasonik), kekasaran permukaan Ra permukaan dalaman dan luaran hendaklah tidak melebihi 12.5m (Ra tidak boleh lebih daripada 3.2m apabila pemeriksaan ultrasonik diperlukan pada permukaan lilitan luar), dan radius chamfering harus 5-15mm.


Permukaan produk tidak boleh retak, dilipat, kulit berat dan lain-lain kecacatan yang kelihatan. Kecacatan permukaan tempatan dibenarkan dikeluarkan oleh pengisaran. Kedalaman pembersih tidak boleh melebihi toleransi dimensi, dan saiz * kecil yang dibenarkan akan dijamin. Nisbah kedalaman pembersihan hingga lebar tidak boleh lebih besar dari 1: 6 di kedua ujungnya, dan sisi dalam dan luar tidak lebih besar dari 1:10. Pengisaran sampingan luar hendaklah paksi.


Kemasan permukaan: hayat perkhidmatan yang tahan hayat yang bersih dan bebas habuk.


Ujian: sifat mekanik, ujian komposisi kimia, ujian ultrasonik.


Prestasi: rintangan kakisan yang unik, kemuluran yang baik, ringan dan kuat, digunakan secara meluas dalam bidang perubatan, industri kimia, navigasi aeroangkasa, penerokaan petroleum dan sebagainya.


Kami menegaskan untuk menyediakan pelanggan dengan siri harga produk yang paling kompetitif sebagai landasan pembangunan mampan kami; Atas dasar memastikan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi, bergantung kepada kawalan berkesan pengeluaran dan operasi kos komprehensif, untuk mewujudkan lebih banyak ruang keuntungan untuk pelanggan.


cakera cakera titanium permukaan yang cerah (3)

cakera titanium permukaan yang terang digilap (4)

pembungkusan untuk roti titanium


Siasatan