Titanium katod atas permohonan Hydrometallurgical
Titanium katod atas permohonan Hydrometallurgical
Berbual sekarang
Maklumat produk

Titanium katod atas permohonan hydrometallurgical

  CXMET mempunyai kilang kita sendiri produk katod titanium. Titanium katod pada hydrometallurgical adalah salah satu daripada empat bidang utama permohonan.Prinsip hydrometallurgical pengekstrakan logam merupakan satu kaedah penghasilan logam tulen dengan mengurangkan ion logam di dalam elektrolit yang diekstrak dan doakanlah di katod.


Maklumat asas untukTitanium katod pada hydrometallurgical

1. logam berharga bersalut katod Titanium untuk electrodeposition tembaga


Keadaan:

Asid sulfurik:130-150g/L

F:<>

CL:< 1="">

Ketumpatan semasa:> 200A/㎡

Cu:40-60 g/L

Kandungan ion Fe:< 0.01="">

Bentuk:MeSH/pinggan

 

2. plumbum dioksida katod


Parameter kerja:

Nilai PH:<>

Ketebalan salutan:0.5-1 mm

Ketumpatan semasa:<>

Elektrolit:CuSO4 + H2SO4 atau NiSO4 + H2SO4


3.Katod Titanium untuk Vortex elektrolitik


Parameter kerja:

Ketumpatan semasa:1200-2500A/m2

Elektrolit suhu:50 - 70° C

Kepekatan klorin:<>

Kepekatan ion:10-300 g/L.Katod titanium pada aplikasi hydrometallurgical, yang pilihan memberi lebih perhatian dalam CXMET. Semua titanium katod pada harga hydrometallurgical selepas perbincangan yang ketat dan verifcation. Katod titanium China hydrometallurgical produk produk-produk baru dalam bidang titanium dan katod titanium pada kilang hydrometallurgical adalah kurang daripada pembuatan zarah titanium, supaya masa depan adalah lebih baik daripada produk yang titanium. Tetapi terdapat juga cara lama kepada mattch dengan lain-lain yang banyak Reka bentuk yang berbeza di negara yang berbeza.Maklumat lanjut mengalu-alukan e-mel anda untuk berbincang.
CXMET adalah salah satu daripada katod titanium China terbaik hydrometallurgical aplikasi pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai katod titanium hydrometallurgical aplikasi dalam stok untuk anda.
Siasatan