Katod Titanium untuk Electrodialysis
Katod Titanium untuk Electrodialysis
Berbual sekarang
Maklumat produk

Maklumat asas


CXMET(Baoji Chuangxin logam bahan Co., Ltd. & Shaanxi CXMET Technology Co., Ltd.) telah diproses dan katod titanium customzied klorin dioksida produk bertahun-tahun.

CXMET adalahTitanium katodbagi klorin dioksidakilang dan kami mempunyai banyak stok katod titanium. Selama bertahun-tahun, katod titanium borongbagi klorin dioksidaseperti lukisan, OEM sebagai lukisan, gambar atau contoh.


Salah satu terutamanya titanium katodappliationadalah untuk rawatan air. Termasuk tiga depatment.

1. titanium katod bagi klorin dioksida oleh elektrolisis

2.Katod Titanium untuk electrodialysis

3.Katod Titanium untuk mengeluarkan kalsium dan magnesium daripada air sisa industriKatod Titanium untuk electrodialysis


Substrat bahan:Plat titanium tulen, mesh titanium tulen

Standard:ASTM B265

Lapisan:Evolusi oksigen, klorin evolusi caoting

Permohonan:Rawatan feedwater perindustrian, kepekatan bahan, Pemurnian, pemisahan dan fizikal dan kimia proses lain, air kumbahan, sisa cecair rawatan dan pemulihan daripada logam berhargadan lain-lain.

Dimensi:Mengikut lukisan para pelanggan, terutamanya sebagai plat titanium atau titanium mesh


CXMET--titanium katodbagi klorin dioksidapembekal mengalu-alukan anda jenis apa-apa pertanyaan. CXMET sebagai pengeluar katod titanium profesional yang boleh membekalkan Reka bentuk, produk separuh dan produk siap sebagai pengguna requirments.

CXMET adalah salah satu daripada katod titanium China terbaik untuk electrodialysis pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai katod titanium untuk electrodialysis dalam stok untuk anda.
Siasatan