Titanium dan Flange buta aloi Titanium
Titanium dan Flange buta aloi Titanium
Berbual sekarang
Maklumat produk

Titanium flange buta

Flange ini digunakan untuk kosong daripada talian paip, injap dan pam, ia juga boleh digunakan sebagai perlindungan untuk pemeriksaan. Ia kadang-kadang dirujukkan sebagai sebuah flange blanking.

Muka penamat bagi Flange

Garisan penamat pada muka flange yang dikira sebagai satu tanpanya purata Roughness ketinggian (AARH). Garisan penamat adalah ditentukan oleh standard yang digunakan. Sebagai contoh, ANSI B16.5 menentukan muka selesai dalam 125AARH pelbagai-500AARH (3.2 Ra kepada 12.5 Ra). Kemasan lain ada disediakan atas permintaan, contohnya 1.6 Ra max, 1.6/3.2 Ra, Ra 3.2/6.3 atau 6.3/12.5 Ra. Banjaran 3.2/6.3 Ra adalah paling biasa.

Flange Facings - BS 4504

Gambar-gambar untuk flange buta titanium

titanium flange 6.jpg

titanium flange 3.jpg

titanium flange 7.jpg

CXMET mempunyai peralatan kita sendiri untuk semua forgings titanium. Mengalu-alukan sebarang pertanyaan dan pesanan anda.

CXMET adalah salah satu yang terbaik China titanium dan titanium aloi flange buta pengeluar dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai titanium dan flange buta aloi titanium dalam stok untuk anda.
Siasatan