Sasaran Al-Al Alloy
Sasaran Al-Al Alloy
Berbual sekarang
Maklumat produk

Info asas

Proses CXMET memancarkan sasaran sebagai logam bukan ferus dan aloi mereka. CXMET boleh memproses sasaran aloi titanium, mereka adalah sasaran aloi Ti-Al, sasaran aloi Ti-Nb, sasaran aloi Ti-Zr.


CXMET biasanya menggunakan Vacuum Melting atau Hot Isostatic Pressing (HIP) untuk menghasilkan sasaran logam & aloi. Kami memilih proses pengeluaran yang sesuai untuk mengeluarkan produk untuk memenuhi keperluan aplikasi khusus anda.

Sasaran sputtering tersedia dalam pelbagai komposisi, tahap kesucian, bentuk dan dimensi. Sebagai contoh, bentuk sasaran yang paling biasa termasuk bulat, segi empat, cincin dan tiub. Mereka berada dalam satu atau beberapa bahagian pembinaan bergantung kepada saiz sasaran dan sifat-sifat bahan tersebut. Kami boleh menyesuaikan mengikut keperluan anda.


Foto untuk bentuk aloi Ti-Al yang biasa

Ti-Al aloi katod (4) .jpg

titanium target Dia100mm (1) .jpg

Sasaran aloi Ti-Al (6) .jpg

Sasaran aloi Ti-Al boleh diproses sebagai lebur dan HIP. Sebagai aplikasi yang berlainan, kaedah pemprosesan adalah berbeza.


Selamat datang sebarang pertanyaan mengenai sasaran aloi titanium.Hot Tags: sasaran aloi ti-al, China, pengeluar, pembekal, kilang, syarikat, saham, borong, produk
Siasatan