Tantalum
Tantalum
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETmerupakan salah satu daripada pembekal dan pengilang-pengilang tantalum China yang terbaik, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai tantalum bar, tantalum dawai, tantalum lembaran, tantalum tiub, tantalum cakera dalam stok untuk anda.

tantalum bar, lembaran tantalum, tantalum wayar, tiub tantalum merupakan salah satu logam refraktori. Yang mempunyai sifat-sifat rintangan kakisan yang sangat baik. tantalum bar, juga mempunyai kekonduksian elektrik yang baik dan mudah menjadi machined di dalam suhu bilik. Paling permohonan tantalum bar, tantalum lembaran, tantalum wayar, tiub tantalum adalah industri elektrik, seperti capacitors dan sebagainya. Kami membekalkan pelbagai produk, seperti rod, plat, Kerajang yang dibuat tantalum dan Ta-W aloi.

Spesifikasi produk seperti berikut:Itemtantalum bar, tantalum lembaran, tantalum wayar, tiub tantalum


StandardASTM B708, ASTMB365, JISH4708


GredRO5255, RO5252, RO5240


KeadaanR/M


SpesifikasiSpesifikasi disesuaikan dan bentuk diterima.


PermukaanBahan penggilap terang dan permukaan machined


PemprosesanPanas maju, Linear yang memotong, jet air memotong


Gambar-gambar produk:Permohonan tantalum:

Jarang tantalum logam mempunyai kesan baik kekuatan dan merupakan, ductility, kekonduksian terma, sejuk-mendesak harta, rintangan haba dan stability.it bahan kimia yang sangat baik terutama digunakan untuk manfuacture tantalum capacitors, bahagian suhu tinggi Relau, semikonduktor, sputtering sasaran dan peranti relatif anad juga meluas digunakan untuk electornics, Metalurgi, kimia, farmasi, Aeroangkasa dan lain-lain bidang.

Siasatan