Niobium
Niobium
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETmerupakan salah satu pembekal dan pengilang-pengilang niobium China yang terbaik, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan productive dan kilang yang berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai niobium bar, niobium rod, lembaran niobium, niobium wayar, tiub niobium, niobium cakera dalam stok untuk anda.

Niobium adalah sangat kakisan tahan dalam menuntut aplikasi. Salah satu kegunaan umum untuk niobium ialah overhed condensers dan Seksyen haba/pemulihan berkaitan Kemudahan asid nitrik. Kelebihan mempunyai ketahanan berkecuali, sifat-sifat pemindahan haba cemerlang tahun prestasi tanpa pengeluaran hilang dan menghapuskan perbelanjaan tambahan peralatan sandaran.

Niobium bar, kira-kira niobium, dawai niobium, niobium tiub spesifikasiBahan-bahan


Tulen Nb 99.95% min, saya Zr Nb - 1%


Produk-produk


produk niobium


NB helaian, Kerajang, jalur (ASTM B393 RO42100 atau RO4200):


Saiz: δ (0.03 ~ 0.2) × ≤300 × Lδ (0.2 ~ 30) × ≤60 0 × L


NB sputtering sasaran (ASTM B393 RO4210 atau RO4200):


Saiz: δ (0.03 ~ 0.2) × ≤300 × Lδ (0.2 ~ 30) × ≤600 × L


NB rod dan dawai (ASTM B392 RO4210 atau RO4200):


Saiz: φ(0.5~5.0) ×L


Gambar-gambar niobiumPermohonan membeli dokumen tender.PDF niobium:

niobium bar, kira-kira niobium, dawai niobium, niobium tiub adalah salah satu elemen penting logam jarang dengan takat lebur tinggi, ketahanan kakisan yang baik dan cemerlang superconducting property.niobium bar, lembaran niobium, niobium dawai, niobium tiub digunakan secara meluas dalam pembuatan pelbagai jika aloi keluli niobium bar, lembaran niobium, dawai niobium, niobium tiub juga digunakan oleh haba-resistantant alooys, kaca optik , memotong peralatan, komponen elektronik dan bahan-bahan superconducting.

Siasatan