Xi Jinping mengucapkan tahniah kepada pekebun-pekebun Cina untuk pesta menuai pertama

BEIJING--Presiden Xi Jinping telah mengucapkan tahniah pekebun-pekebun Cina untuk pesta menuai pertama mereka.

 

Xi Jinping, juga Ketua Setiausaha Jawatankuasa Pusat Parti Komunis China (CPC) dan Pengerusi Suruhanjaya tentera Pusat, dihantar Salam dan Hajat yang baik kepada petani di negara ini bagi pihak Jawatankuasa Pusat CPC menjelang festival itu yang jatuh pada 23 Sept, Equinox Autumnal tahun ini.

Keputusan Jawatankuasa Pusat CPC melahirkan Peladang Cina pesta menuai selanjutnya menunjukkan bahawa kerja-kerja berkaitan dengan pertanian, kawasan luar bandar dan petani adalah satu keutamaan dan memegang kedudukan asas, Xi yang dinyatakan, memanggil penubuhan pesta" sebuah acara dengan pengaruh yang mendalam dan meluas."

"China ialah sebuah negara pertanian yang besar. Keutamaan pertanian adalah asas dan penting untuk kedaulatan negara dan Keselamatan rakyat,"kata Xi.

Pekebun-pekebun Cina telah membuat sumbangan besar sepanjang sejarah di negara ini, katanya, mencatatkan bahawa pencapaian bersejarah dan pembaharuan telah dibuat dalam pembangunan pertanian dan luar bandar lebih empat dekad yang lalu pembaharuan luar bandar.

Xi Jinping menyeru petani di negara ini dan semua sektor masyarakat untuk bersungguh-sungguh mengambil bahagian dalam acara-acara perayaan dan memupuk persekitaran yang baik untuk pembangunan pertanian dan kawasan luar bandar serta kesejahteraan petani.

Beliau juga menyeru agar langkah-langkah untuk merangsang semangat Peladang, inisiatif dan kreativiti untuk sepenuhnya melaksanakan strategi luar bandar vitalization, memenangi pertempuran sukar menentang kemiskinan dan mempercepatkan pemodenan pertanian dan kawasan luar bandar.

  

Dan untuk melindungi alam sekitar, Utara China mula alam sekitar pemeriksaan tahun ini dari Ogos. Banyak kilang telah berhenti untuk menerang dan memasang kemudahan perlindungan alam sekitar.

  

CXMET mempunyai sijil dan peralatan berkelayakan, jadi kilang saya tidak berhenti dan pemprosesan seperti dahulu.  Jika anda mempunyai apa-apa keperluan titanium yang email cerah Sila.Sunny@cxmet.comCXMET boleh membekalkan forgings titanium, seperti cincin titanium, Blok titanium, sasaran titanium, titanium

flange, dll selamat datang Sila inquries dan pesanan anda.