Mengapa Piala Air Titanium Tulen Jadi Popular Antara Kumpulan Tinggi!

Sebenarnya, berbanding dengan cawan termos yang lain, harga cawan termos titanium tulen memang lebih tinggi, tetapi kenapa banyak orang lebih suka menghabiskan lebih banyak wang untuk membeli cawan termos titanium tulen? Terutamanya untuk keluarga yang mempunyai anak kecil.

Ramai ibu bapa suka membawa cawan termos di beg sekolah anak-anak mereka, dengan harapan anak-anak mereka dapat minum air hangat pada bila-bila masa. Tetapi apa-apa termos yang sihat? Fikiran anda tidak menggunakan termos ini seperti ini ... Jika tidak, ia mungkin menyebabkan kanser!

Saya percaya bahawa ramai orang telah menggunakan jenis cawan termos ini, kami menggunakannya untuk mengisi air yang paling panas, teh, atau bahkan untuk mengisi minuman. Tetapi saya perlu memberi amaran kepada anda. Sesetengah produk bermigrasi logam berat berlebihan daripada minuman berasid seperti minuman berkarbonat, limau dan jus buah.

image

Beberapa hari yang lalu, biro jiangsu wilayah pengawasan kualiti membuat pemeriksaan tempat untuk termos cawan, "logam berat dikeluarkan" yang satu ini, kumpulan produk yang melebihi nilai had ditetapkan tidak sedikit, bimbang! Adakah anda berani menggunakannya apabila keselamatan tidak dijamin?

Jus cawan vakum keluli tahan karat melepaskan logam berat!

Dalam kehidupan, banyak orang di samping menggunakan cawan termos untuk mengemas air, tetapi juga boleh mengemas jus, teh buah, infusi bubuk buah, minuman berkarbonat dan minuman berasid lain. Tetapi kakitangan pemeriksaan kualiti, kerana bahan utama cawan termos keluli tahan karat adalah keluli tahan karat, dan titik lebur tahan karat yang lebih tinggi, tidak akan dikeluarkan kerana suhu tinggi. Tetapi keluli tahan karat paling takut dengan asid kuat, sekiranya lama untuk memuatkan minuman asid yang kuat, ia mungkin akan menyebabkan kerosakan pada pelapiknya.

Cawan penebat keluli tahan karat cawan dalam kerosakan pundi kencing, akan menyebabkan kromium, nikel, unsur mangan terkandung dalam penghijrahan keluli tahan karat mempercepatkan, dan sangat mungkin untuk memindahkan lebih banyak logam berat dalam masa yang singkat. Dan penghijrahan itu sering tidak dapat dilihat dengan mata kasar, menimbulkan risiko kesihatan kepada pengguna.

Chromium: berpotensi merosakkan kulit, sistem pernafasan dan pencernaan, terutama keracunan kromium heksavalen jangka panjang boleh menyebabkan kerosakan pada kulit dan membran mukus hidung, dan dalam kes-kes yang teruk, paru-paru dan kanser kulit.

Nikel: 20% penduduknya alah kepada nikel. Nikel juga memberi kesan kepada fungsi kardiovaskular, fungsi tiroid dan sebagainya.

Mangan: penggunaan berlebihan jangka panjang akan menjejaskan fungsi sistem saraf, mengakibatkan kehilangan ingatan, kelesuan, kelesuan mental dan fenomena lain.

image

Cawan termos keluli tahan karat membawa kesan ubat Cina!

Sesetengah orang juga suka merendam perubatan tradisional Cina dalam cawan termos, mudah dibawa dan minum. Walau bagaimanapun, sebilangan besar bahan berasid dibubarkan dalam ubat Cina Fried, yang mudah bertindak balas dengan bahan-bahan kimia yang terkandung dalam dinding dalaman cawan termos, dan larut ke dalam rebusan, yang akan memberi kesan buruk kepada tubuh manusia .

Cawan titanium termos tulen tidak perlu bimbang tentang perkara ini, ia adalah sifat rintangan asid dan alkali yang kukuh, bersentuhan dengan ubatan Cina, tetapi tidak akan menghasilkan apa-apa reaksi kimia, boleh mencapai keselamatan perubatan Cina, mudah dibawa.

image

Cawan vakum titanium tulen

Titanium, yang dikenali sebagai logam biologi, yang digunakan secara meluas dalam alat perubatan, unsur yang tidak dapat dicemari, yang dapat ditanam, adalah dunia yang diiktiraf kesihatan saraf tumbuhan dan rasa saraf tidak mempunyai sebarang kesan, penentangan terhadap alkali asid, sama ada kopi, jus buah, teh buah, serbuk buah, granul, minuman berkarbonat, susu boleh dipegang dengan mudah, tiada pemendakan logam berat, selesa dan sihat.

image

Nilai kesihatan sepuluh ribu emas, terutamanya untuk keluarga dengan kanak-kanak, memberi perhatian lebih kepada kesihatan, termos titanium termos tulen, marilah anda mengikuti hati anda, ingin minum apa yang perlu dipasang apa-apa, tanpa sebarang sekatan, walaupun orang yang alah kepada logam dapat merasa selesa untuk menggunakan cawan titanium tulen.

Memiliki keperluan yang lebih tinggi untuk kehidupan, kehidupan yang baik, cawan, seumur hidup.