Siapa Akan Menjadi Pemenang

Piala Dunia FIFA akan datang semalam. Tuan rumah Rusia memenangi Arab Saudi sebagai 5: 0, yang merupakan kali pertama dengan jurang yang besar di antara hasilnya. Dan Semua orang memberi tumpuan kepada Rusia.

Terdapat banyak masa untuk Rusia berada di bawah sekatan ekonomi, dan nampaknya akan bertahan lama. Produk kami tidak dapat dihantar ke Rusia dan kami tidak dapat menerima wang dari Rusia.

Rusia adalah yang kuat pada tentera tetapi lemah pada pertahanan ekonomi dan kewangan. Untuk masa yang lama kami telah bekerjasama dengan Rusia mengenai spons titanium dan petroleum dan gas. Spark titanium yang diimport dari Rusia dan kemudiannya cair dan dihasilkan untuk menjadi pelbagai jenis produk titanium. Seperti, bar titanium, lembaran titanium, dawai titanium dan titanium tempa dan kelengkapan paip titanium. Semua jenis produk titanium ini diproses dan dieksport ke seluruh dunia.

Dari April 2017, Rusia telah terhad dan banyak produk titanium kami tidak dapat dihantar ke Rusia. Terutamanya untuk syarikat China itu tidak dapat mendapatkan wang dari Rusia.

Selepas Piala Dunia FIFA, berharap Putin dan Donald Trump dapat berjabat tangan dan membuat beberapa kerjasama baru. Dan boleh membiarkan produk kami dapat dieksport ke Rusia dengan lancar. Dan menjadikan perdagangan antarabangsa titanium kami berjalan lancar.

Maklumat lanjut mengenai produk titanium akan dikemas kini berterusan.

Maklumat lanjut mengenai bahan titanium, nikel, tungsten, molibdenum, tantalum, niobium, zirconium sila hubungi Sunny Wen sunny@cxmet.com .