Apakah peranan tidak Titanium bermain di China yang-kita berdagang perang

2018-6-15, kerajaan A.S. telah mengeluarkan senarai barang-barang yang tertakluk kepada tarif. Ia akan mengenakan tarif 25 peratus pada kira-kira $50bn barang-barang yang diimport dari China. kira-kira 34 bilion dolar barangan kami akan tertakluk kepada langkah-langkah tambahan tarif dari 6 Julai 2018.

Baoji, yang merupakan sebuah bandar concentated bagi zarah titanium. Kami dipanggil Baoji Titanium Valley.

Enterprise No. 1 Baotai Kumpulan, dan terdapat lebih daripada 400 agak titanium Syarikat di Baoji. Penghasilan titanium untuk syarikat-syarikat ini menduduki 80% di China, kira-kira 20% di dunia.

Di Baoji terdapat lebih banyak syarikat, mereka boleh memproses bahan buatan Titanium ini sebagai pemutus, maju, pemesinan, dll. Semua pemprosesan titanium zarah boleh selesai di bandar Baoji.

Terdapat kira-kira dua Kereta Api perindustrian bagi bahan buatan Titanium.

1. jarang logam: titanium ore, span titanium, Jongkong titanium, zarah titanium. Memang kereta api untuk CXMET.

2. titanium ore, titanium dioksida.

Banyak bahan buatan Titanium adalah dari CXMET yang sebahagian besarnya dibekalkan untuk kimia, sukan, Metalurgi, garam menjadikan bidang perindustrian. Dan sebahagian daripada mereka juga digunakan dalam aeroangkasa, Pertahanan dan sebagainya.

Banyak daripada mereka yang dieksport ke seluruh dunia dan kini zarah aloi titanium ditambah tarif. Zarah-zarah titanium eksport ke Amerika Syarikat akan lebih sukar daripada sebelumnya.

Dasar Mr Trump akan menjejaskan keluar output secara langsung tetapi itulah juga peluang yang baik untuk meningkatkan nilai produk kami dan menjadikan kita untuk meningkatkan daya saing kami.

Ini adalah peluang dan cabaran. Mr. Trump, sila beri perhatian yang lebih tentang produk kami.Sebarang berita, pertanyaan atau soalan mengenai zarah titanium hanya e-mel kepadaSunny@cxmet.com