Hari ini Pengeluaran Dan Pemeriksaan Bar Titanium Kami Telah Selesai Dan Telah Dihantar

Kami memilih pembekal span titanium berkualiti tinggi untuk perolehan bahan mentah, dan kawalan kualiti yang sangat baik. Selepas beberapa siri proses seperti penggelek panas, penggilap dan sebagainya, bar titanium berkualiti tinggi dihasilkan dan dihantar selepas pemeriksaan yang teliti mengikut piawaian industri.

Kerja hari ini adalah mikrokosmos rutin harian.

titanium bar factory of China.jpg

Bar titanium, bar titanium TA1 dan bar titanium TC4 mempunyai berat ringan, kekuatan tinggi, sifat mekanik yang sangat baik dan ketahanan kakisan yang sangat baik. Ia digunakan secara meluas dalam: aeroangkasa, kapal, bahagian auto, bahagian basikal, penyahgaraman kejuruteraan marin, marikultur, penggerudian minyak luar pesisir, saluran air laut; Tumbuhan penukaran haba marin dalam industri kuasa, kondenser, turbin stim, bilah titanium; Kimia alkali, soda abu, urea, dan vakum petrokimia garam dalam industri petroleum kimia; Elektrolisis dan penyaduran elektrik dalam industri metalurgi; Tekstil, kertas, bahan api dalam industri ringan; Perubatan industri peralatan pembuatan mesin penggantian sendi manusia; Hiasan dalam industri bangunan; Pengilangan peralatan sukan, komputer harian, kamera, jam tangan, kacamata, telefon bimbit, perkakas dapur, dan perkilangan kraf.

titanium bar factory of China.jpg

Sponge titanium adalah titanium tulen dan bahan pemprosesan aloi titanium bahan mentah. Terdapat banyak kemungkinan cara untuk membuat titanium dari titanit kaya tio2. Metallurgists percaya bahawa cara terbaik untuk membuat titanium tulen adalah untuk mengubah TiO2 menjadi TiCl4 dan kemudian menggunakan TiCl4 sebagai bahan mentah, atau untuk mengurangkan TiCl4 dengan natrium (dipanggil pengurangan haba natrium atau kaedah Kent "SL"). Atau dengan pengurangan haba magnesium TiCl4 (dikenali sebagai pengurangan haba magnesium atau kaedah klauer) selepas pengurangan blok titanium, kerana poros spongy, dipanggil sponge titanium.


titanium bar of China