Titanium kesihatan awam produk keadaan pasaran

1. keadaan pasaran semasa

Pada masa ini, besi, aluminium dan keluli tahan karat digunakan secara meluas dalam bahan pinggan mangkuk dan alat memasak di rumah dan di luar negara. Dalam penggunaan bahan ini, tubuh manusia akan lebih kurang menghasilkan beberapa faktor yang tidak kondusif untuk kesihatan:


Periuk besi:tiba seterika dalam hidangan, ia adalah 3 besi Valence, badan manusia tidak boleh menyerap, badan manusia boleh menyerap 2 Valence besi sahaja.


Periuk aluminium:dalam asid suhu tinggi, keadaan alkali akan mempunyai penyelesaian aluminium, membawa kepada keracunan aluminium, adalah tidak selamat. Pertubuhan Kesihatan Sedunia telah mengharamkan kuali aluminium daripada digunakan dalam makanan yang mengandungi garam.


Kuali leper tak melekat:Kebanyakan dibuat dengan "Teflon" Cat, yang menuduh Kerajaan AS sebagai pembentukan karsinogen. Teflon, apabila terdedah kepada suhu yang tinggi, mengeluarkan lebih daripada sedozen gas berbahaya, membunuh beberapa haiwan dengan sensitif Airways. Tetapi kesan toksik gas ini pada manusia tidak ditentukan.


Pinggan mangkuk enamel:enamel perkakas bersalut dalam lapisan luar sebenarnya lapisan enamel, mengandungi aluminium silicate kelas bahan. Kerana anti-menggoreng perlanggaran geseran, mudah untuk menyebabkan kerosakan, supaya aluminium silicate jenis bahan akan dipindahkan ke makanan.


Earthenware, Casserole:kemudaratan yang berpotensi pada dasarnya mempunyai dua aspek: ia adalah enamel dialirkan Casserole, 2 ia adalah "palsu Purple arenacakan". "Buatan-ungu Pasir" dibuat dengan menambah serbuk merah besi, mangangan dioksida dan pigmen kimia lain, dan dibuat dengan menambah agen kimia untuk menambah warna, bukannya Pasir ungu sebenar.

image


2. kelebihan produk kesihatan Titanium

Kelebihan produk kesihatan Titanium adalah bahawa terdapat lapisan dalam filem sebatian Titanium oksida di permukaan Titanium, sifat kimia adalah sangat stabil, walaupun "wang Shui" dalam asid tidak boleh menjejaskan. Titanium PERIUK tidak bertindak balas kimia dengan ramuan apabila dimasak. Oleh itu, periuk Titanium tulen adalah satu-satunya periuk logam yang boleh digunakan untuk goreng perubatan tradisional Cina. Di Amerika Syarikat dan Jepun, orang memanggil Titanium Pot a gaya Pot.

titanium pot for sale

Fungsi haba Titanium Pot sangat baik: ia boleh memasak hidangan hijau pada suhu yang rendah, lemak yang cepat dan rendah, dan mengekalkan pemakanan dan rasa bahan makanan ke tahap yang paling besar. Makanan hijau dengan pemakanan yang tinggi adalah unsur yang sihat.


Kelebihan penggunaan pinggan mangkuk Titanium dan peralatan memasak ditunjukkan dalam aspek berikut:


Kakisan rintangan yang kuat: lebih daripada rintangan kakisan keluli tahan karat, bahkan yang paling menghakis "air Raja" (asid sulfurik pekat dan campuran asid nitrik pekat) tidak ada karat, masa yang lama memasak dan penyimpanan makanan berasid dan alkali tidak akan menghasilkan bau logam, juga boleh digunakan untuk rebus Perubatan Cina. PASU logam lain tidak boleh melakukan ini.


Kekerasan tinggi:jauh lebih tinggi daripada kekerasan keluli tahan karat, rintangan Haus, rintangan calar, penggunaan separa kekal.


Berat ringan:isteri adalah sangat mudah untuk digunakan, hanya separuh berat periuk besi, cahaya untuk menggunakan.


Tidak perlu dikekalkan:suami adalah sangat lega untuk menggunakan pembakaran suhu tinggi tidak buruk, tidak buruk, tidak perlu untuk mengekalkan.


Antibakteria:mempunyai kesan antibakteria semula jadi, dalam garis cahaya semulajadi mempunyai kesan antibakteria semulajadi, kebersihan, tiada pencemaran bakteria.


Kesan tidak melekat: kesan tidak melekat yang baik, dan periuk besi, tetapi tidak sama sekali tidak melekat.


Penjimatan tenaga:masa penjimatan tenaga, kelajuan pemindahan haba adalah periuk besi 7 kali, adalah periuk keluli bahagian bawah Komposit dan aloi periuk sepuluh kali, kacau goreng untuk menjimatkan tenaga.


Perkaitan biologi:adalah perkaitan badan manusia dan hubungan logam untuk masa yang lama tidak akan alah, rawatan perubatan telah menggantikan keluli tahan karat sebagai "tulang manusia" yang diimplan di dalam badan.


Pelbagai penggunaan:boleh menggunakan Relau dan Relau seramik


Kesihatan yang bersih:99.75% logam ketulenan tinggi keluli yang dibuat tanpa salutan, adalah periuk logam yang paling sihat dan selamat.


Kelikatan permukaan:elektrolytic pengisaran adalah lebih teliti, tidak ada Menggilap mekanikal legasi zarah habuk berbahaya, elektrolytic pengisaran Titanium periuk adalah sedikit concave dan bahagian perex, boleh meningkatkan kadar pemindahan haba dan tidak melekit.


Imej mata, di mata Ulang-alik awam, reaktor nuklear, Titanium digunakan untuk perhiasan, mata Kelab Golf dan lain-lain barangan mewah.


Titanium mempunyai hartanah yang sangat baik, dan Titanium juga sangat sukar untuk memproses. Pemahaman dan kefahaman teknologi pemprosesan Titanium dan pemprosesan bermakna menghadkan perusahaan yang berkaitan untuk memasuki bidang ini. Sehingga sekarang, pinggan mangkuk Titanium domestik, peralatan memasak atau tanah Virgin, sedang menunggu untuk pembangunan orang dengan pandangan. Pinggan mangkuk Titanium dan peralatan memasak yang dihasilkan oleh projek ini mengatasi stereotaip kesukaran dan perasaan estetik bahawa logam Titanium tulen adalah sukar untuk menunjukkan memainkannya, dan mempunyai warna yang terang, menjadikan kombinasi yang sempurna teknologi dan kraf hidup. Membuat beribu-ribu isi rumah benar-benar sedar "ingin menjadi sihat, dengan Titanium Pot!"