7 Barat China multi-nasional Souring Pesta

Dari dari 19 ke 23. Julai 2018, Terdapat satu pameran di Baoji, China, yang berlangsung lima hari dan tema 7 Western China negara berbilang Souring adil dan Perolehan produk industri Antarabangsa pameran.


international industrial exhibition.jpg

Terdapat banyak freiends Antarabangsa internationl menghadiri Exihibition itu. Mereka adalah semua dari India, Viatnam, Nepal, Malaysia, Mesir, Henya, dan lain-lain. Terdapat lebih 30 negara-negara asing menghadiri pameran ini.

Sebagai dasar tali pinggang dan inisiatif Road, kesemua bandar di sepanjang laluan akan mempunyai peluang yang lebih banyak. Di Baoji (Lembah titanium) akan mempunyai futhure pembangunan.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

CXMET pandangan dan exihibition dan kami mendapat banyak kawan-kawan baru. Seperti dasar tali pinggang dan inisiatif Road, banyak produk-produk kami akan pergi ke pusat negara-negara Asia, Asia Barat dan Eroup.

Dari sekarang secara besar kuantiti produk yang telah dijual kepada negara-negara kaya minyak. Ini terutamanya produk adalah tiub titanium, pemasangan paip titanium, titanium flange, tiub nikel, nikel paip-pemasangan, flange nikel dan flange zirkonium, dll.

CXMET adalah pembekal stok particl titanium yang besar, terutamanya bekalan stok rasuk kimpalan tiub, paip lancar titanium, plat titanium, lembaran titanium, lembaran titanium Gulong, titanium bar, titanium rod, titanium flange dan sasaran titanium.

Kuantiti yang besar bagi titanium paticles boleh disesuaikan khas seperti lukisan, contoh, atau cara lain.

    

Mengalu-alukan anda pertanyaan sila dan dialu-alukan untuk melawat kilang kami.

maklumat lanjut yang ingin tahu hanya e-melSunny@cxmet.com