Mid-Autumn Day In CXMET


Dari 22-22. September 2018 ialah Festival Pertengahan Musim Luruh China. CXMET akan berfungsi pada 22hb. dan mempunyai rehat dua hari.

Festival Pertengahan Musim Luruh adalah perayaan penuaian yang disambut oleh bangsa-bangsa Cina dan Vietnam. Perayaan ini diadakan pada hari ke-15 bulan ke-8 kalendar lunar dengan bulan purnama pada waktu malam, sepadan dengan akhir September hingga awal bulan Oktober Gregorian kalendar dengan bulan penuh pada waktu malam.

Oleh sebab pengaruh kebudayaan China kuno, Festival Mid-Autumn telah merebak ke bahagian lain di Timur, Tenggara, dan Asia Selatan. Walau bagaimanapun, cara di mana negara-negara yang berbeza meraikannya berbeza-beza. Kue bulan, yang secara tradisinya dimakan semasa perayaan ini, juga telah muncul di negara-negara barat sebagai manis eksotik.

Perayaan ini meraikan tiga konsep asas yang berkaitan dengannya:

1. Mengumpulkan, seperti keluarga dan rakan-rakan berkumpul, atau menuai tanaman untuk perayaan. Ia dikatakan bulan paling terang dan paling terang pada hari ini yang bermaksud reuni keluarga. Dan inilah sebab utama mengapa orang berfikir pertengahan musim luruh adalah penting.

2. Kesyukuran, untuk mengucapkan terima kasih atas hasil tuaian, atau kesatuan yang harmoni

3. Berdoa (meminta konseptual atau kepuasan materi), seperti untuk bayi, pasangan, kecantikan, umur panjang, atau masa depan yang baik

Tradisi dan mitos yang mengelilingi festival ini dibentuk di sekeliling konsep-konsep ini, [11] walaupun tradisi telah berubah dari masa ke masa disebabkan perubahan teknologi, sains, ekonomi, budaya, dan agama. Ini mengenai kebaikan bersama.


Pada hari perhimpunan, orang CXMERT juga bekerja seperti biasa, dan matlamatnya adalah menghantar bungkusan kepada pelanggan secepat mungkin.

Sekiranya anda dan mana-mana petugas urgnet atau tidak mendesak, sila jangan lupa untuk menghubungi orang CXMET.

CXMET boleh membekalkan bar titanium, rod titanium, lembaran titanium, plat titanium, dawai titanium, tiub titanium, paip titanium, pemasangan paip titanium, bebibir titanium, blok titanium, cincin titanium, dan banyak zarah disesuaikan titanium.

Eksklusif titanium, produk untuk nikel, tantalum, niobium, tungsten, molibdenum, zirkonium boleh dibekalkan sebagai tuntutan anda. Banyak zarah seperti cincin asas, kijang, kuku, pengikat, dll.

Mana-mana produk logam dan logam asas langka boleh dibekalkan sebagai permintaan anda.


Lebih banyak pertanyaan dan perintah sila hubungi dengan orang CXMET, mel kepada sunny@cxmet.com.