CXMET Outing Pada hari Ahad

Pada 12hb. dan ke-13. Ogos, CXMET mempunyai perjalanan singkat di Gunung Jiulong yang indah. Semua orang di CXMET mengambil bahagian dalam kenaikan itu.

Gunung Jiulong, terletak di sebelah barat Baoji, iaitu lembah titanium. (Baoji adalah sebuah bandar perindustrian dan terutamanya memproses dan menjual produk titanium, zirkonium, zink dan alumium). Setiap tahun, sejumlah besar produk titanium, produk zirkonium dan eksport peralatan minyak ke seluruh dunia.

CXMET terutamanya memproses produk titanium dan zirkonium. Kami mempunyai kira-kira 20 pekerja pejabat dan hampir 50 pekerja di kedai kerja. Perjalanan pada tahun ini termasuk kebanyakan pekerja pejabat dan pekerja bengkel.

CXMET team.jpg

Gunung Jiulong adalah salah satu daripada vena Gunung Qinling. Yang dikelilingi oleh gunung, ada mata air panas.

Pada waktu pagi, semua orang CXMET mendaki gunung dan terdapat hujan yang menyala di gunung dan udara sangat segar dan tidak terlalu panas, di dalam mendalam gunung ada sedikit keren.

Jiulong mountain.jpg

The Panorama Peak of Jiulong Mountain


Pada sebelah petang, kita bertemu di musim panas, bercakap tentang kerja kita, hidup kita dan menonton persembahan - Dinasti Tang.

Semua orang CXMET menikmati mesyuarat itu dan pada minggu depan, bulan depan, kami akan menunjukkan setiap badan lebih banyak tentang kemampuan CXMET.

Semoga di masa hadapan, kita akan mempunyai kerjasama baru.