Alibaba kumpulan induk Ltd. Penetapan dengan Kremlin

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1999 di hangzhou, zhejiAng Wilayah, oleh 18 orang, diketuai oleh jack ma.  Alibaba adalah penumbuk e-dagang di China.Alibaba Kumpulan Holding Ltd. akan mewujudkan usahasama $2 bilion dengan firma perkhidmatan internet jutawan Alisher Usmanov Mail.ru Kumpulan Ltd. bagi mengukuhkan Syarikat Cina bertapak di Russia e-dagang.


Syarikat Asia paling berharga ditandatangani menurut satu Selasa dengan Mail.ru untuk menggabungkan mereka lingua dalam talian dalam negara lebih daripada 140 juta orang. Tawaran yang disokong oleh Kremlin melalui dana pelaburan langsung Russia dan pelabur tempatan akan bersama-sama mengawal perniagaan baru. Mail.ru di Resit Depositori global yang didagangkan di London melompat sebanyak 12 peratus.


Gabungan Syarikat akan lebih mampu untuk bersaing dengan pesaing tempatan Wildberries dan Yandex. Alibaba di Russia unit AliExpress kebanyakannya menjual barang-barang yang diimport dari China dan tidak perlu risau tentang persaingan dari Amazon.com Inc. kerana behemoth AS mempunyai sedikit kehadiran di negara ini.


"Sebahagian besar daripada apa yang telah kita dapat membangunkan setakat di Rusia telah perniagaan merentas sempadan," Presiden Alibaba Mike Evans memberitahu pemberita. "Tetapi masa depan, yang memerlukan kehadiran rakan-rakan kami pada jadual ini, akan melibatkan bangunan yang jauh lebih besar perniagaan tempatan."


Alibaba akan lipat operasinya Russia termasuk AliExpress dan Tmall ke dalam usaha, sementara Usmanov's MegaFon PJSC akan menjual 10 peratus kepentingannya dalam Mail.ru--bernilai kira-kira $486 juta pada hari Isnin tutup--kepada Alibaba sebagai balasan 24 peratus daripada perniagaan. Yang berurusan nilai pakaian baru pada kira-kira AS $2 bilion.


Mail.ru akan membawa pasaran mudah alih dengan barangan dari Negeri Cina, Pandao, ke syarikat baru itu, yang juga akan mendapat akses terus kepada pengguna dua popular Russia rangkaian sosial yang dimiliki oleh Mail.ru.


Dana pelaburan langsung Russia akan mengenakan sejumlah tidak ditetapkan pembiayaan sebagai balasan 13 peratus kepentingan, manakala Mail.ru akan memegang baki 15 peratus.


Pihak-pihak yang memeterai perjanjian pada Vladivostok yang menghadiri forum ekonomi oleh Presiden Vladimir Putin dan Pengerusi Alibaba Jack Ma. Syarikat Cina telah telah berunding perjanjian sama dengan Sberbank PJSC, Russia bank terbesar, tetapi terbiar ceramah selepas pemberi pinjaman yang bekerjasama dengan Yandex NV sebaliknya. Alibaba Tempahan bermilai Tmall untuk Russia selepas memenangi? pengguna melalui AliExpress.


MA, yang memulakan Alibaba.com pada tahun 1999 kerana pasaran perniagaan-ke-perniagaan yang dengan pengasas 17, minggu ini mengumumkan rancangan untuk melangkah kembali dari dalam e-dagang Cina titan. Syarikatnya, yang menolak ke pasaran luar negara dari Asia Tenggara ke Russia, tahun lepas menyaksikan penghantaran pakej harian mencecah 55 juta.


Alibaba adalah cara yang sangat biasa bagi banyak syarikat Cina untuk menunjukkan produk kita sendiri. CXMET adalah pelanggan untuk Alibaba selama bertahun-tahun.

 

CXMET boleh membekal produk seperti titanium 90LR siku, siku 90SR titanium,Titanium 45LR siku, siku 45SR titanium,Titanium 180LR siku, siku 180SR titanium,Titanium sepusat dihakpatenkan dihakpatenkan sipi, tee sama titanium, titanium dihakpatenkan tee, titanium salib, akhir rencana tunas titanium yang panjang,akhir rencana pendek Titanium, dan lain-lain.

  

Mana-mana titanium dan nikel paip-pemasangan perlu pertanyaan silaSunny@cxmet.com