Kawat Molibdenum Tulen

Kawat Molibdenum Tulen
Berbual sekarang
Maklumat produk

molybdenum wire.jpgKawat Molibdenum Tulen 0010010 nbsp; mempunyai sifat kekuatan tegangan tinggi, nisbah pemanjangan kecil, kestabilan yang baik dan ketepatan pemotongan yang tinggi. Kawat molibdenum dengan 99. 95% molibdenum adalah untuk teras spiral tunggal atau berganda, grid magnetron untuk lampu, batang penunjuk dan pancing utama, dll. Memotong Kawat Molibdenum adalah untuk memotong mesin untuk acuan tembaga, keras -metal, bahan magnet, dan lain-lain dengan unsur nadir bumi yang dicabut, sesuai untuk arus tinggi (3 A 5 A), kecekapan tinggi. Wire Molibdenum Suhu Tinggi adalah untuk bahan struktur suhu tinggi (pin percetakan, kacang dan skru), pemegang lampu halogen, elemen pemanasan relau Hi-Temp dan plumbum untuk bahan seramik kuarza dan Hi-Temp dll.

Kaedah Menghasilkan

Memenuhi standard GB4183-84. Pada lingkungan dan status yang sama, 0010010 nbsp; masa penggunaan dapat ditingkatkan menjadi 100% atau 200%. 0010010 nbsp;

Panjangkan kadar kurang 3%. Kawat molibdenum dapat mengekalkan statusnya yang baik.
Wayar molibdenum mempunyai ukuran dan pelinciran yang sama pada wajah.
Terdapat semua jenis wayar molibdenum di kilang kami dan ia berkualiti.
Kabel molibdenum dibungkus di persekitaran vakum dan dapat disimpan lebih dari 1 tahun.

Chemical Specification of Mo wire_logo.png

Kategori lain 0010010 nbsp; Wire Molybdenum Pure 0010010 nbsp; ialah wayar molibdenum kekuatan tinggi. Kawat Mo berkekuatan tinggi adalah sejenis produk yang telah ditambahkan nadir bumi, berlaku untuk memotong semua jenis keluli mati, karbida, tembaga, dan bahan lain, kekuatan tegangan lebih tinggi daripada produk serupa lainnya, dengan ketahanan elektrik yang kuat, dan umur panjang .

molybdenum wire_logo.png


Hot Tags: Kawat Molibdenum tulen, China, pengeluar, pembekal, kilang, syarikat, stok, borong, produk
Siasatan

You Might Also Like