Molibdenum yang kaya
Berbual sekarang
Maklumat produk

CXMETmerupakan salah satu daripada pembekal dan pengilang-pengilang molibdenum yang kaya China yang terbaik, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai bar molibdenum yang kaya, plat molibdenum yang kaya, dawai molibdenum yang kaya, Blok molibdenum yang kaya, tiub molibdenum yang kaya, TZM molibdenum yang kaya lembaran dalam stok untuk anda.

plat molybdneum selepas bergolek dan pemprosesan dengan pesongan sampai 60%, ketumpatan lembaran molibdenum yang kaya, pada dasarnya datang dekat dengan ketumpatan teori dan molibdenum yang kaya. Oleh yang demikian, molibdenum yang kaya plat memiliki sifat-sifat berkepadatan tinggi, struktur dalaman yang seimbang dan cemerlang Rayapan tinggi suhu kekuatan. Plat molibdenum yang kaya digunakan secara meluas dalam refleksi perisai perlindungan plat yang digunakan dalam Relau pertumbuhan sapphire, perisai refleksi Pemanas pita, menyambung kepingan yang digunakan dalam vakum Relau, titanium sputtering sasaran yang digunakan dalam filem salutan plasma dan suhu tinggi rintangan bot-bot.

Bar molibdenum yang kaya, plat molibdenum yang kaya, bekas molibdenum yang kaya, tiub molibdenum yang kaya, bot molibdenum yang kaya


Perkara Producte


Cap dagangan

Spesifikasi

Standard

palte molibdenum yang kaya

Mo1

Mo3G

TZM

Kementerian Kerja Raya


dia(0.5-35);

dia(20-600); L

Kerajang: dia;(0.03-0.5);

dia(20-500); L


ASTM B386 ASTM B387

Dan lain-lain piawaian yang berkaitan


rod molibdenum yang kaya


dia; (1.6-70) * L


dawai molibdenum yang kaya


dia; (0.1 HINGGA 1.6) * L


Gambar-gambar molibdenum yang kayaPermohonan molibdenum yang kaya:

dengan takat lebur tinggi, kekuatan tinggi, rintangan kakisan dan ciri-ciri lain, molibdenum yang kaya meningkatkan kekuatan tegangan, kekerasan, weld keupayaan dan merupakan syarikat aloi dan keluli tahan karat, kebanyakannya digunakan dalam pembuatan temperture tinggi furner manterials, sputttering sasaran, luaran dan peralatan dan meluas digunakan Metalurgi, elektronik dan bahan-bahan, industri udara dan aero angkasa dan inductry bahan kimia, dan lain-lain.


Siasatan