Suhu tinggi molibdenum yang kaya produk
Suhu tinggi molibdenum yang kaya produk
Berbual sekarang
Maklumat produkProduk molibdenum yang kaya suhu tinggi CXMET
Kelebihan

Suhu yang tinggi produk-produk molibdenum yang kaya seperti TZM aloi digunakan secara meluas kerana kekuatannya tinggi (2000 °), rendah pekali pengembangan haba, kekonduksian yang baik dan tinggi hakisan-penentangan terhadap kaca lebur, menggabungkan logam lebur dan garam.


Klasifikasi produk molibdenum yang kaya suhu yang tinggi1) molibdenum yang kaya-lanthanum aloi

Lanthanum molibdenum yang kaya (Andorra) boleh digunakan sebagai peranti vakum elektrik di Relau suhu tinggi, tiub komponen elemen di paip sinar katod, peranti semikonduktor kuasa, alat untuk pembuatan kaca dan gentian kaca, bahagian dalaman dalam mentol lampu, perisai haba suhu tinggi, filamen annealing dan elektrod, kontena suhu yang tinggi dan komponen dalam magnetron ketuhar gelombang mikro.

2) TZM aloi

Ia digunakan secara meluas di dalam aeroangkasa, penerbangan dan industri-industri lain.


Ia boleh digunakan sebagai bahan muncung, badan injap, bahan-bahan paip gas, tiub dalam bahan gate, die casting acuan, penyemperitan mati dan suhu tinggi Relau Pemanasan elemen dan perisai haba, dan lain-lain.

Kami mempunyai sebuah Jabatan kawalan kualiti yang khusus untuk menjalankan pemeriksaan produk molibdenum yang kaya suhu tinggi, meliputi semua proses.

Bahan-bahan mentah akan diperiksa sebelum memasuki kilang.

Semasa proses, kualiti harus diperiksa mengikut teknik Reka bentuk.

Maka produk akhir perlu diperiksa oleh tahap teknologi, oleh syarat-syarat kontrak dan lukisan, dan dengan kaedah pemeriksaan kualiti kimpalan.

Aloi TZM yang disebut adalah produk utama kami, dan jika anda berminat dengan produk ini, sila layari laman web kami www.cxmetti.com

Siasatan