Hafnium Bar untuk menjual
Hafnium Bar untuk menjual
Berbual sekarang
Maklumat produk

Hafniummerupakan unsur kimia yangdengan simbolHF Fénixdan nombor atom72. a kelogaman, logam peralihan keperakan, kelabu, tetravalent, hafnium kimia menyerupai zirkoniumdan didapati banyak mineral zirkonium.

  Hafnium digunakan dalam filaments dan elektrod-elektrod. Sesetengah semikonduktorproses pembuatan menggunakan oksidanya untuk bersepadu circuitsat45 nm dan panjang ciri-ciri yang lebih kecil. Superalloys beberapadigunakan untuk aplikasi khas mengandungi hafnium dalam kombinasi dengan niobium, titanium atau tungsten.

  Menangkap neutron besar di hafniumKeratan rentas menjadikannya bahan yang baik untuk neutrinpenyerapan dalam rod kawalan di loji kuasa nuklear,tetapi pada masa yang sama memerlukan bahawa ia dikeluarkan dari dalam neutron-telus tahan karatzirconium aloidigunakan dalam reaktor nuklear.

Kimia yangHafnium bar

Komposisi kimia (PPM)

HF Fénix

Al

NB

TK

Cu

Co

MN

Si

Fe

C

N

O

Atas baki

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

HF Fénix

Ni

PB

Ti

SN

P

U

Saya ZR

V

Mg

/

/

Atas baki

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

  Gambar Bar hafnium

blob.png

blob.png

blob.pngCXMET adalah salah satu bar hafnium China yang terbaik untuk jual pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai bar hafnium untuk menjual saham untuk anda.
Siasatan