Gred 5 Eli Titanium Rod
Gred 5 Eli Titanium Rod
Berbual sekarang
Maklumat produk

Parameter produk:

Produk

kategori

aloi α + βtitanium Jenama TC4 / Ti-6Al-4V
Asal Baoji Ti kandungan 99.6
Kandungan kekotoran 0.4 Standard Standard Amerika / piawai Cina
Jenama CXMET Spesifikasi saiz biasa
kegunaan Bar titanium perubatan tekstur Ti 6Al-4V ELI


Gred 5 Eli Titanium Rod

  • Spesifikasi: Ф 6.0 mm dan 8.0 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm16mm


  • Jenama: TC4 / GR5, TC4ELI / GR5ELI, TA1 / GR1, TA2 / GR2, TA3 / GR3


  • Standard: GB / t13810-2007, ASTM F136, ASTM F67


  • Aliran proses: pilih gred 0 sponge titanium, ingatan titanium ingot selama 3 kali, bilah bilah bar melalui piers suhu tinggi untuk beberapa kali, rolling panas ke saiz yang diperlukan bar billet, menambah mesin, lukisan, rawatan haba, meluruskan, menggilap, pengesanan cacat, penamat dan penggilap yang tidak menentu kepada bar selesai.


  • Sifat fizikal: kekuatan tegangan bar perubatan TC4 ialah 980-1050mpa, nilai hasilnya ialah 960-1000mpa, pemanjangan selepas patah adalah 25%, pengecutan keratan adalah 45%, tisu a1-a2 adalah lebih tinggi


  • Pengawasan kualiti: bahan-bahan dari titanium span dan pengecutan ingot, selepas membentuk, tiga bahagian pengesanan komposisi sampel, dan ultrasonik ujian tidak menentu, untuk memastikan bahan pemotongan ingot yang baik, memotong riser dan bahagian bawah pemotongan ingot, pemprosesan kepada barangan siap mengikut batch sampling untuk ujian fizikal, untuk memastikan standard prestasi produk.


  • Institusi ujian pihak ketiga: pusat pengujian kumpulan baoti, institut barat laut pusat pengujian fizikal dan kimia nonferrous


  • Kelebihan: Bar aloi titanium perubatan TC4 mempunyai kekuatan tinggi, biokompatibiliti yang baik, gred toleransi tinggi bentuk dan toleransi kedudukan umumnya dalam (h8, h9). Ia digunakan terutamanya untuk implan ortopedik manusia sendi, instrumen tulang belakang dan pembedahan.

Gred 23 Ti-6Al-4V ELI rod titanium (3)

stok untuk bar titanium (2)


Gred 5 Eli Titanium Rod adalah salah satu produk biasa dalam CXMET. Terutamanya stok ialah rod titanium Gr1, rod titanium Gr2, rod titanium Gr5. Batang titanium semuanya boleh disesuaikan adalah Gr7, Gr12, Gr23, dan lain-lain. CXMET sentiasa mempunyai stok untuk ingot, dan boleh digulung sebagai tuntutan pelanggan.


Apa-apa jenis keperluan rod titanium semuanya boleh dibekalkan dalam tempoh yang singkat.
Siasatan