ASTM B523 zirkonium Tube
ASTM B523 zirkonium Tube
Berbual sekarang
Maklumat produk

   Zirkonium adalah satukelogaman, greyish-putih, lembut,mulurdanmalleablelogam yang pepejal pada suhu bilik, walaupun ianya keras danrapuhpada purities yang lebih rendah.Kebanyakan Zirkon digunakan secara langsung dalam aplikasi suhu tinggi. Bahan ini adalah refraktori, keras dan tahan kepada serangan kimia. Kerana sifat ini, Zirkon mendapati banyak aplikasi, beberapa orang yang sangat publisiti. 

Dengan sifat-sifat nuklear yang baik dan rintangan corrsion, zirkonium tiub adalah bahan sangat penting untuk nuklear. Tiub zirkonium terutamanya digunakan untuk peralatan kimia. Bagi kos yang tinggi, tiub zirkonium digunakan tidak sangat umum. Kebanyakan tiub zirkonium diproses sebagai extruding kaedah, mereka menggunakan tembaga untuk membuat sarung keris dan kemudiannya dilancarkan sebagai saiz anda.

Supllied tiub zirkonium sebagai lancar dan jenis weld. Kaedah pemprosesan dipilih sebagai saiz.

Maklumat lanjut untuk zirkonium leper seperti berikut

Zirkonium tiub /zirkonium paip
Standard: ASTM B523, Zr702, Zr705, R60702, R60704, R60705, R60706, JIS, DIN
Untuk saiz lancar, tersedia:
OD 4-115mm * dinding tebal 0.2 ~ 8 mm * lama 15000 mm maksimum
Untuk golek, saiz yang disediakan:
OD 80 ~ 650mm * dinding tebal 1 ~ 10mm * max lama 15000

Foto untuk zirkonium tiub / paip zirkonium

blob.png

blob.png

Zirkonium lancar tiub / paipZirkonium kimpalan tiub / paip


CXMET adalah salah satu best China astm b523 zirkonium tiub pengilang dan pembekal, dan kami juga adalah sebuah syarikat yang profesional dengan kilang yang produktif dan berkesan. Selamat datang ke produk borong dari kami, kami mempunyai astm b523 zirkonium tiub dalam stok untuk anda.
Siasatan